439
home,page-template,page-template-page-templates,page-template-page-left-column,page-template-page-templatespage-left-column-php,page,page-id-439,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

PADI Divemaster stages

Er zijn vele verschillende duikstages beschikbaar over de hele wereld, maar wij geloven dat we met al onze ervaring de allerbeste geven!

Wij trainen meer PADI professionals dan ieder ander PADI Duikcentrum in de regio, dus je bent bij ons in goede handen.

We hebben een team van experts samengesteld, samen kunnen we alle PADI cursussen geven, van PADI Divemaster tot PADI Instructeur en alles daartussenin.

We hebben de manier waarop je bij een traditioneel duikcentrum stage zou lopen radicaal veranderd. Er is een perfecte balans tussen duikstudie, vrije tijd en natuurlijk heel veel duiken in de schitterende Atlantische Oceaan in het mooie Tenerife.

Na vele jaren in de duikindustrie hebben wij compleet veranderd wat bij de meeste duikcentra als normaal wordt gezien. We hebben feedback van duizenden PADI Divemaster stagiaires gekregen en daarmee ons unieke PADI Divemaster programma samengesteld in ons toegewijde trainingscentrum.

In tegenstelling tot een ’traditionele duikstage’, gebruiken wij onze stagiaires niet als ‘slaafjes/werkers’, maar geven we je de tijd en training om eerst een goede PADI Divemaster te worden. Pas nadat je wat ervaring en zelfvertrouwen hebt opgedaan, heb je de optie om met klanten te werken om meer ervaring op te doen, mocht je dat wensen. Ook krijg je 2 dagen per week vrij om het eiland te verkennen en het naar je zin te hebben met je nieuwe duikvrienden voor het leven.

We steunen milieuprojecten wereldwijd en in onze regio in Tenerife, en zullen je helpen alles te leren over de onderwaterwereld en de bedreigingen waarmee het momenteel geconfronteerd wordt. Iedereen met een passie voor duiken, mariene biologie, aquatische instandhouding of interesse om een nieuwe carrière te beginnen zal zich thuis voelen met onze PADI Divemaster stages.

In 2015 zijn we verhuist naar een grotere locatie voor ons duikcentrum. Deze nieuwe locatie biedt betere toegang tot duiken, en een groter klaslokaal en duikcentrum.

Onze stagiaires komen van over de hele wereld, neem een kijkje op onze World of interns map pagina, waar je stagiaires van meer dan 25 verschillende nationaliteiten vind die bij ons stage hebben gelopen.

Als je een schitterende ervaring wilt opdoen tijdens je zomervakantie, een jaartje gaat reizen, een nieuwe carrière wilt beginnen of zelfs alleen maar extra ervaring wilt opdoen in het duiken, dan kan je bij ons aan het juiste adres.

Ons duikcentrum biedt de volgende duikstages: PADI Divemaster internships, PADI Assistant Instructor internships, PADI Instructor internships, PADI Master Scuba Diver Trainer internship, PADI Staff Instructor internships.

Voordat je je duikstage boekt in Mexico, Australië, Florida, Thailand, Indonesië, Fiji of Azië, check wat wij goedkoper en beter kunnen bieden!

 ** Dates for the next PADI Instructor Course can be found here**

PADI-5-star-instructor-development-center-wide