Divemaster stage
729
page-template,page-template-page-templates,page-template-page-left-column,page-template-page-templatespage-left-column-php,page,page-id-729,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Divemaster stage

Divemaster stage – Instructor stage

**Divemaster stage Fast Track (snelle versie) – Nieuw in 2015 – Klik hier voor meer informatie**

Het Divemaster Internship Academy team bestaat uit deskundigen, wij zijn niet alleen experts in de PADI Divemaster en PADI Instructeur cursussen, maar ook in het complete assortiment van de recreatieve PADI duikcursussen.

Als het gaat om het kiezen van jouw PADI Divemaster stage, begrijpen we dat er vele opties beschikbaar zijn in Europa en de rest van de wereld. Wij geloven dat wij de allerbeste optie bieden.

Wij hebben de manier waarop duikcentrums van oudsher duikstages runnen radicaal veranderd. We hebben een geweldig programma samengesteld; een gebalanceerde combinatie van duikstudie, veel duiken, gezelligheid en vermaak. Dit allemaal in de prachtige omgeving op het eiland Tenerife in de warme Atlantische Oceaan.

In tegenstelling tot traditionele duikstages maken wij geen gebruik van stagiaires in een vorm van slavenarbeid. Wij leiden je op tot een geweldige duikprofessional met uitstekende sociale vaardigheden, terwijl je ook voldoende tijd krijgt om vrienden te maken en het naar je zin te hebben op het mooie Tenerife.

Na vele jaren in de duikindustrie te hebben gewerkt hebben we de manier van opleiden tot Divemasters, die altijd als normaal is beschouwd, compleet omgegooid. Met feedback van duizenden stagiaires over de hele wereld presenteren wij trots onze Divemaster Internship Academy.

De Divemaster Internship Academy steunt milieuprojecten, wereldwijd en lokaal in Tenerife zelf. Wij helpen je de onderwater wereld en zijn problemen te begrijpen en ondersteunen. Iedereen die interesse heeft in duiken, marine biologie, milieubehoud van de oceanen of het beginnen van een nieuwe carrière, zal zich helemaal thuis voelen in onze duikstages.

Vanaf 2015 heeft The Academy een luxueuze, nieuwe locatie waar jij je training en ondersteuning zal ontvangen om de allerbeste PADI Divemasters en PADI Instructeurs te worden. Wij hopen dat dit ook voor jou een springplank wordt om jouw nieuwe wereld carrière in gang te zetten, of om toe te passen in je huidige leven.

Wij hebben studenten uit de hele wereld opgeleid, check onze “Wereld van stagiaires plattegrond” en je vind meer dan 25 verschillende nationaliteiten die onze duikstages hebben gevolgd. Tijdens jouw stage krijg je tijd om het eiland te verkennen, jouw innerlijke krachten te ontdekken waarvan je nooit wist dat je ze had, en nieuwe mensen te ontmoeten die vrienden voor het leven worden.

Dus, als je op zoek bent naar een activiteit voor je zomervakantie, een jaartje eens iets heel anders wilt doen, een nieuwe carrière wilt beginnen of ontzettend veel kennis van het duiken wilt opdoen en je duikvaardigheden wilt verbeteren; The Divemaster Internship Academy is wat je zoekt.

Onze Academy biedt onder andere; PADI Divemaster stages, PADI Assistant Instructeur stages, PADI Instructeur stages, PADI Master Scuba Diver Trainer stages en PADI Staff Instructeur stages.

Voordat je een peperdure stage reserveert in Mexico, Australië, Florida, Thailand, Indonesië, Fiji of Azië, neem eens een kijkje naar onze stages en krijg meer voor minder!